Kennismaken

Om kennis te maken met mijn persoon en ideeën heb ik de gratis mogelijkheden voor je op een rij gezet. Kan ik wellicht iets voor je betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend, open en eerlijk gesprek.
denker

Ode

Je doet je werk goed. Je weet wat je te doen staat. En je bent eigenlijk ook wel in control. Maar op momenten van reflectie hoor je jezelf weleens zuchten. Het is ook leuren. En soms best vermoeiend om telkens weer voorop te lopen en degene te zijn die het initiatief neemt voor ‘anders’. Niet dat je dat nou meeneemt in je dagelijks werk… maar toch. Daarom: een ode voor alle changemakers. Een ode voor jou.

organisaties

Nieuwsbrief

Aan nieuwsgierige, leergierige, bewuste mensen verzend ik op onregelmatige basis een nieuwsbrief over thema’s die je tegenkomt in je leiderschap en organisatie als je bezig bent met transitievraagstukken. Ongemak. Transitie. Persoonlijk leiderschap. Authenticiteit. Paradigmashifts. Denk aan artikelen, podcast, updates over mijn aanbod voor klanten en over mijn promotieonderzoek naar het ongemak in de boardroom. Wil je hem ook ontvangen?

hoofden2

Vrijblijvend sparren: de gratis call

Ellemiek beheerst de kunst om je met een enkele opmerking of vraag op een andere manier naar iets te laten kijken.

Toe aan verdieping of heb je een specifieke vraag? Check dan zelf of jij je ook in deze quote kunt vinden.

organisaties

Visie op systemische en persoonlijke transitie: visual essay

De toekomst maken we nu. En we staan op een kantelpunt met enorme mogelijkheden. Voor onze samenleving. Voor organisaties. Voor mensen. Maar daarvoor moeten we niet door op de oude weg. Die mogelijkheden kunnen benutten vraagt om een andere mindset, om ander leiderschap, om een andere manier van besturen. Dat is ook nodig om in de toekomst succesvol te zijn en te blijven.

Loepzuiver

Ellemiek is in staat in simpele bewoordingen, ondersteunt door prachtige handgebaren, de essentie bloot te leggen. Ze voelt loepzuiver aan wat er speelt in het team waarmee ze werkt. Die waarnemingen in het hier en nu, aangevuld met haar expertise en ervaring in het veld, dragen bij aan team-leren en individueel leren.

Warner Immink, Changekitchen

Heel snel resultaat

Ellemiek heeft goed inzicht in wat mensen nodig hebben. De samenwerking met haar gaf meer inzichten dan handvatten. Het heeft het tij gekeerd. Ik heb de regie naar mezelf toegetrokken. Ik voel me in control. Ik sta weer stevig met twee benen op de grond en met een koel hoofd.

Karin Stevens

Verdieping

Ellemiek is open, duidelijk en liet zich niet door me om ver praten. Dat was belangrijk voor me. Ze is realistisch en werkt met het onderbewustzijn zonder ‘zweverig’ te worden.

Wanda Maas