Gesprekken

Iedere ervaring is een manier om meer over jezelf te leren. Om je vrijer te maken,  je potentieel te ontwikkelen en in te zetten. Mijn begeleiding raakt je existentie waardoor je zelf tot nieuwe inzichten komt, en tot keuzes en gedrag die perfect bij je passen. Het gaat om vragend denken en diepgaand voelen. Om de bereidheid je over jezelf te verwonderen en open te staan voor de inzichten die dat oplevert.

Ik help je vanuit liefde en met humor – en uiterst scherp op bullshitting – bij het wegwijs worden in een vraagstuk en in de exploratie van je eigen mogelijkheden. Dat kan vanuit een situatie die je bezighoudt, een negatieve ervaring of vanuit een sterk gevoelde ontwikkelwens.

Het heeft me verbaasd hoe snel ik resultaat zag. Ik heb hem weer; voel regie en zelfvertrouwen. Door recente ervaringen was dat echt even minder. Bijkomstigheid van Ellemieks coaching: ik ben echt beter geworden in mijn werk. En dat terwijl ik al als topspecialist bekend stond. 

Karin Stevens (i.v.m. de aard van haar functie wordt die niet vermeld)

Waarom bij mij?

Iemand werkelijk goed begeleiden is out-focused zijn, voor de coach dan. Ik sluit volledig aan bij jouw verhaal en energie en fileer ondertussen de stukken die je niet (meer) behulpzaam zijn. Maar ik ga verder.

Ik tune in, van nature. Ik zie jou. Je essentie, je potentieel, wat er in de weg zit én hoe je het kunt verzilveren.

Ik breng je in contact met wie je werkelijk bent. En zo lossen we je vragen. Zodat je voldaan, met visie en richting verder kunt.

Afgelopen 15 jaar heb ik met veel verschillende mensen in de corporate en publieke sector gewerkt aan hun bewustzijnsontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Via groepsprogramma’s, 1:1 coaching en in teamontwikkel-trajecten.

Kan ik ook iets voor jou betekenen? Meld je dan aan voor de intake om met je mee te denken. I’m on a heartfelt mission om mensen als jij verder te helpen.

Ik gun iedereen een Ellemiek. Ze brengt je niet zozeer uit je comfortzone, maar eigenlijk vooral ín je comfortzone. Maar dan wel op een dieper level. Naar je eigen kern. Naar flow.

Marieke Hoekstra, ondernemer/ DGA

Ik meld me aan voor een intake

3 + 13 =