Coaching & inspiratie

 

Iedere ervaring is een manier om meer over jezelf te leren. Om je vrijer te maken je potentieel te ontwikkelen en in te zetten. Mijn coaching raakt je existentie. Het gaat om vragend denken en diepgaand voelen. Om de bereidheid je over jezelf te verwonderen en open te staan voor de inzichten die dat oplevert.

Ik help je vanuit liefde en met humor – en uiterst scherp op bullshitting – bij het wegwijs worden in een vraagstuk, in de exploratie van je eigen mogelijkheden. Dat kan vanuit een situatie die je bezighoudt, een negatieve ervaring of vanuit een sterk gevoelde ontwikkelwens. 

“Ik gun iedereen een Ellemiek. Ze brengt je niet zozeer uit je comfortzone, maar eigenlijk vooral ín je comfortzone. Maar dan wel op een dieper level. Naar je eigen kern. Naar flow.”

Marieke Hoekstra
“Het heeft me verbaasd hoe snel ik resultaat zag. Ik heb hem weer; voel regie en zelfvertrouwen. Ik ben echt beter geworden in mijn werk.”

Karin Stevens
“Knap hoe ze het doet; ze ziet in een keer je potentieel en weet je ook te laten ervaren hoe je er zelf kan komen.”

Eline de Mik

Waarom bij mij? 

Coachen is out-focused zijn, voor de coach dan. Ik sluit volledig aan bij jouw verhaal en energie en fileer ondertussen de stukken die je niet (meer) behulpzaam zijn. Maar ik ga verder.

Ik tune in, van nature. Ik zie jou. Je essentie, je potentieel, wat er in de weg zit én hoe je het kunt verzilveren. 

Hoe groot je droom ook is, ik kan je volgen. Hoe klein of onzeker je jezelf ook voelt, ik voel je kracht. Ik breng je in contact met wie je werkelijk bent. En zo lossen we je coachvraag op. Zodat je voldaan, met visie en richting verder kunt. 

Afgelopen 15 jaar heb ik met veel verschillende mensen binnen, maar ook buiten de publieke sector gewerkt aan hun bewustzijnsontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Via groepsprogramma’s, 1:1 coaching en in teamontwikkel-trajecten. 

Kan ik ook iets voor jou betekenen? Nodig me dan uit om met je mee te denken. I’m on a heartfelt mission om mensen als jij verder te helpen.

Neem contact op!

06 1917 8116

12 + 10 =