Leven en werken vanuit je hele mens-zijn

Mijn naam is Ellemiek Etman, aangenaam.

I’m on a heartfelt mission

Deze tijd vraagt om verandering, om mens-zijn en zorg voor je omgeving en de generaties na ons. Maar dat gaat niet vanzelf, de status quo is vrij sterk en past zich niet zomaar aan. Het gaat soms (erg) stroef en dat levert ongemak op, of zorgt juist voor te weinig ongemak.

Ik werk samen met mensen op sleutelposities om het ongemak in hun leiderschap, maatschappelijke thema’s en organisatie constructief en effectief te maken. Dit zijn veelal mensen die een verantwoordelijkheid voelen voor en een visie hebben op de toekomst, en die bij machte zijn een wezenlijke verandering in gang te zetten. Ik noem ze daarom ook de vooroplopers.

 

Contactgegevens

Ellemiek Etman
info@ellemieketman.nl
06 1917 8116

dr. André van Rossum

“Vooraf twijfels door eerdere ervaringen. Maar de benadering van Ellemiek is wezenlijk anders en dat had resultaat.”

Marieke Hoekstra

“Ik gun iedereen een Ellemiek. Ze brengt je niet zozeer uit je comfortzone, maar eigenlijk vooral ín je comfortzone. Naar je eigen kern. Naar flow.”

Karin Stevens

“Het is opvallend hoe snel ik resultaat zag van mijn gedragsverandering. Dat had ik niet verwacht. De gesprekken met Ellemiek hebben een hele positieve uitwerking. Ik ben daadwerkelijk beter geworden in mijn werk.”

Mijn formele cv

Ik heb een achtergrond in sociale wetenschappen en politicologie. Adviseur bij de Rijksoverheid geweest voor politiek-bestuurlijk complexe onderwerpen in het onderwijs. Ik denk graag meta, beschik over een duidelijke visie en stevig organisatievermogen en ben hoogsensitief. Sinds 2010 ben ik actief als coach, projectcoördinator en organisatieontwikkelaar op het gebied van menswaardig leven, werken en leiden.

Tegenwoordig kijk ik daar ook op een wetenschappelijke manier naar. Sinds 2021 ben ik (parttime) promovenda bij de bijzondere leerstoel Leiderschapsethiek en menswaardige samenleving aan de Universiteit voor Humanistiek, gefinancierd door Goldschmeding Foundation voor Mens, Werk en Economie. Ik onderzoek de beleving van authenticiteit in de boardroom, en neem daarin mee hoe bestuurders en commissarissen die kunnen doorontwikkelen in relatie tot hun verantwoordelijkheden in complexe strategische besluitvorming en institutionele veranderingen zoals de transitie naar een nieuwe economie.

Kan ik ook iets voor jou betekenen? Je kunt me hieronder uitnodigen om eens van gedachten te wisselen. 

Neem contact op!

3 + 4 =