In gesprek


Knap hoe ze het doet; ze ziet in een keer je potentieel en weet ook nog te vertellen hoe je er kan komen.

Eline de Mik, Rijksoverheid

Laat me je een beetje uitdagen

 

Want je weet heel goed dat er meer is, dat het anders zou moeten kunnen. Het schuurt soms tussen wat je wilt en wat je werkelijk doet.

Maar het punt is… je bent best eigenwijs. En je vindt dat je het zelf moet uitvogelen. Want, kom op, je hebt al zo veel bereikt. Dit moet je ook zelf kunnen.

Dat klopt. Je kunt het zelf uitpuzzelen.

Maar het kan sneller. En makkelijker. Zodat je ook sneller, en makkelijker, naar dat punt komt waarop je voelt: yes, hier ben ik. Nú sta ik op het punt waarvan ik voel dat het klopt. Hier kan ik mee verder. Voldoening. Richting. Visie. Het gevoel wérkelijk succesvol te zijn.

Dus ja, je kunt er in je eentje uit proberen te komen. Wat lezen. Een beetje googelen. Een webinar volgen. Nog een glaasje wijn nemen of een stuk chocola.

Of je pakt hem bij zijn lurven en brengt er versnelling in.

Hoe?

Door me uit te nodigen voor een gesprek.

In dit gesprek krijg je zicht op je potentieel én je eerstvolgende stap. Zo kun jij weer verder.

Wil je meer? Dan bespreken we ook of en hoe ik je kan helpen.

Praktisch; een gesprek duurt 30 tot 60 minuten en vindt plaats in Den Haag of online/ telefonisch. 

Vooraf twijfels door eerdere ervaringen. Maar de benadering van Ellemiek is wezenlijk anders en dat had resultaat.

dr. André van Rossum

Waarom bij mij?

Ik werk samen met mensen op sleutelposities die de status quo niet voor lief nemen, maar het ongemak en de ontwikkelwensen in hun leiderschap, organisatie en maatschappelijke thema’s constructief en effectief willen maken. Ze hebben visie en ambitie, maar bovenal weten ze dat het anders kan, anders móet.

Deze mensen zijn hard nodig: onze wereld is toe aan nieuw leiderschap. En dat begint bij jou, bij mij, bij de koplopers en de early adopters.

Ik tune in, van nature. Ik zie jou. Je essentie, je potentieel, wat er in de weg zit én hoe je het kunt verzilveren. 

Ik breng je in contact met wie je werkelijk bent. Zodat je voldaan, met visie en richting verder kunt.

Afgelopen 15 jaar heb ik met veel verschillende mensen gewerkt in de corporate en publieke sector, aan hun bewustzijnsontwikkeling of persoonlijk leiderschap en in organisatietrajecten. Kan ik ook iets voor jou betekenen? Nodig me dan uit om met je mee te denken. I’m on a heartfelt mission om mensen als jij verder te helpen.

Ik gun iedereen een Ellemiek. Ze brengt je niet zozeer uit je comfortzone, maar eigenlijk vooral ín je comfortzone. Naar je eigen kern. Naar flow.

Marieke Hoekstra, ondernemer/ DGA

Ik meld me aan voor de CoachCall

15 + 5 =

→ startpagina