aan jou

ODE

Changemaker, je brengt een nieuwe norm.

Met jouw leiderschap geef je richting aan de toekomst; integer en gecommitteerd aan ‘het goede’. Je staat voor het maken van menswaardige, duurzame, toekomstbestendige keuzes. En ook al is het spannend, je bezwijkt niet voor de druk van (financiële) korte termijn-belangen noch voor de angst iets te verliezen. Je spreekt waar anderen zwijgen. In jezelf vind je een diep vertrouwen dat je het juiste doet.

Voor jou zijn medewerkers en collega’s op de eerste plaats gewoon mensen. Je ziet hun kwaliteiten en talenten, hun grollen en grillen. Je hebt oog voor het grotere geheel, voor de verschillen in wensen en behoeften van mensen. En de wijsheid om daarmee om te gaan. Mensen voelen zich veilig bij jou en willen van je leren. Je laat mensen floreren.

Naast je schoenen loop je niet; je kent je ego en zijn of haar trucjes. Daarom neem je de tijd voor zelfreflectie en gedegen self-care. Jouw leiderschap is geen optelsom van trucs, manipulatie of calculerend gedrag. Het komt voort uit de balans die je in jezelf voelt en waardoor je maximaal effectief bent in wat jij anderen te bieden hebt; je team, je organisatie, de maatschappij.

Jouw aanwezigheid, jouw zijn, laat zien wat authenticiteit werkelijk is. Voorbij gedachtes. Voorbij emoties. Heel en compleet.
Hier ben je krachtig, op je plek, zichtbaar. En stel je de status quo ter discussie.
Niet door er tegenaan te schoppen maar door te zijn.

Zo heb je impact Changemaker, zo maak je de wereld een beetje beter, mooier. Vanuit een diepe integriteit, een diep respect, vanuit liefde voor het leven zelf maak je keuzes die passen bij wat het werkelijk betekent om mens te zijn. Zo werk je mee aan een toekomst waar je in gelooft. Voor jezelf, voor je omgeving en voor de generaties die na je komen. Het geeft je voldoening en het gevoel werkelijk succesvol te zijn.

Vrijblijvend gratis advies

Inzicht in jouw potentieel
én in je volgende stap

Zo kun jij weer verder.