‘Onze toekomst vraagt om deep leaderschap’

Ik geloof met hart en ziel in de toekomst. Maar ik zie ook dat we daarvoor écht fundamenteel anders in het leven moeten gaan staan. Daarom investeer ik veel energie, tijd en geld in dit (onbetaalde) onderzoek en wat erbij komt kijken om het mogelijk te maken.

Ik merk dat het onderwerp leeft. Dat mensen graag op de hoogte blijven, erover in gesprek willen. Van professionals en managers tot bestuurders en commissarissen. In de corporate, non-profit en de publieke sector. Het is dus relevant. En daarom wil ik nog nadrukkelijker dat het onderzoek gedaan wordt en zinvolle resultaten oplevert. Help jij mee dit onderzoek financieel mogelijk te maken?

Ja, ik steun dit onderzoek!

Hieronder kun je een keuze maken voor optie 1 of 2. Vermeld ajb ook je contactgegevens. Dank je wel voor je support! 

Optie 1: ik bepaal zelf een bedrag:

Optie 2. Ik kies uit het combi-aanbod:

Ik doe de donatie als:

8 + 9 =

Alle bedragen hierna zijn excl btw.

Als dank: hard copy + uitnodiging

€ 150

Als dank ontvang je als een van de eersten een hard copy van mijn proefschrift, plus een persoonlijke uitnodiging voor de promotie.

Als dank: het lunchgesprek

€ 325

Graag nodig ik je uit voor een uitgebreide lunch op een mooie locatie om te praten over de ontwikkeling van jouw leiderschap, potentieel en/of organisatie. Je kunt deze lunch ook doorgeven aan iemand anders of inruilen voor een wandeling.

Als dank: de lezing

€ 1000

De promovenda op bezoek: in een lezing voor je team of organisatie neem ik je mee in de laatste inzichten over Leiderschap in een nieuwe tijd.

Als dank: mijn inzet voor je organisatie

€ 4500

In overleg ben ik twee dagdelen inzetbaar voor je organisatie. We bepalen samen in welke vorm en met welk doel.