OVER ELLEMIEK

Leven en werken vanuit essentie

Ik weet niet hoe Ellemiek het doet, maar ze doet het. Met haar hulp heb ik een transformatie doorgemaakt en sta op de top die ik voor ogen had.

Eline de Mik

OVER ELLEMIEK

Leven en werken vanuit essentie

Ik weet niet hoe Ellemiek het doet, maar ze doet het. Met haar hulp heb ik een transformatie doorgemaakt en sta op de top die ik voor ogen had.

Eline de Mik

Mijn naam is Ellemiek Etman, aangenaam.

I’m on a heartfelt mission

Ik zet me in om de status quo te ontstijgen en mensen en organisaties te helpen werkelijk menswaardig te leven, werken en leiden. Om mensen te helpen vanuit hun diepste menszijn hun volledig potentieel te benutten en zingeving te ervaren. Dat leidt tot andere, menswaardigere keuzes in het leiden van teams en organisaties, visie, strategie, beleidsontwikkeling, belangenvertegenwoordiging etc. Afgelopen 15 jaar heb ik met veel verschillende mensen binnen, maar ook buiten de publieke sector gewerkt aan hun bewustzijnsontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Via groepsprogramma’s, 1:1 coaching en in organisaties met teams en als co-piloot naast leidinggevenden.

Mijn formele cv

Ik heb een achtergrond in sociale wetenschappen en politicologie. Adviseur bij de Rijksoverheid geweest voor politiek-bestuurlijk complexe onderwerpen in het onderwijs. Ik denk graag meta, beschik over een duidelijke visie en stevig organisatievermogen en ben sensitief. Sinds 2010 ben ik actief als coach en organisatieontwikkelaar op het gebied van menswaardig leven, werken en leiden. En sinds 2021 promovenda bij de bijzondere leerstoel Leiderschapsethiek en menswaardige samenleving aan de Universiteit voor Humanistiek, gefinancierd door Goldschmeding Foundation voor Mens, Werk en Economie.

Kan ik ook iets voor jou betekenen? Je kunt me hieronder uitnodigen om eens van gedachten te wisselen. Wil je me eerst wat beter leren kennen? Dan adviseer ik je de gratis masterclass >

Vooraf twijfels door eerdere ervaringen. Maar de benadering van Ellemiek is wezenlijk anders en dat had resultaat.

dr. André van Rossum

Ik gun iedereen een Ellemiek. Ze brengt je niet zozeer uit je comfortzone, maar eigenlijk vooral ín je comfortzone. Naar je eigen kern. Naar flow.

Marieke Hoekstra

Het is opvallend hoe snel ik resultaat zag van mijn gedragsverandering. Hele positieve uitwerking. Ik ben daadwerkelijk beter geworden in mijn werk.

Karin Stevens

Kan ik iets voor je doen?

Laat hier je gegevens achter. Ik neem dan contact met je op. Leuk je binnenkort te spreken!

Waar gaat het over?

6 + 7 =