Leergang Anders Leiden (UvH)

Blij om met je te kunnen delen dat er binnenkort een heel interessante en actuele leergang start voor al die leiders die werk maken van duurzame en sociale thema’s.

Wil jij als leidinggevende je perspectief verbreden zodat jij en je team(s) impactvol en relevant blijven in deze tijd van transitie?
Zoek je andere manieren om je leiderschap te verdiepen?
En wil je dat doen voorbij de trucjes en vanuit de persoon die jij bent?

Dan heb ik hier een interessant initiatief voor je, waar ik met veel passie en dankbaarheid aan meewerk. Er zijn nog een paar laatste plaatsen beschikbaar, doe je mee?

Leergang Anders leiden

Data 2023: 22 september, 20 oktober en 17 november 2023
Locatie: Universiteit voor Humanistiek in Utrecht (centrum)
Instapprijs: € 990,- inclusief lunch en cursusmateriaal

We willen naar een samenleving die duurzamer en inclusiever is. Dat vraagt om een nieuwe benadering van leiderschap. Durf jij als leidinggevende hier naar te kijken? Meld je nu aan voor de leergang ‘Anders Leiden’ van de UvH Academie en ontwikkel een doordachte visie op mensgericht leiderschap.

In deze leergang breid je jouw veranderkracht uit met factoren als zingeving, verbinding, resonantie en hoop. Aan de hand van recente wetenschappelijke inzichten zoeken we samen naar nieuwe vormen van leidinggeven, geschikt voor de grote sociale en ecologische uitdagingen die op ons afkomen.

Verdiep je in essentiële thema’s zoals zingeving in arbeid, diversiteit, verbinding, ethiek en duurzaamheid. Oefen met andere inspirerende deelnemers in de kunst van het vertragen, benoemen en de reflectieve dialoog. Deze leergang vergroot je handelingsbekwaamheid als leidinggevende en stelt je in staat om deze inzichten en uitdagingen te integreren in jouw eigen sector.

Daarnaast doe je basiskennis op van humanistisch leiderschap en begrijp je de context van onze nieuwe economie. Aan het einde van de leergang beschik je over een toegenomen vermogen tot zelfreflectie en het inspireren en motiveren van anderen, allemaal ten dienste van menselijk floreren.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor de leergang ‘Anders Leiden’ en zet een volgende stap in je groei als reflective practitioner. Samen creëren we een duurzamere en inclusievere toekomst! Meer informatie en aanmelden via deze link.