Dwaze gedachtes, hup aan het werk!’

Dat snap ik hoor.

Het klinkt niet echt rationeel hè.
Het gevoel dat je iets te doen hebt in dit leven.
Iets dat groter is dan jezelf.

Misschien wuif je die momenten weg.

Maar toch…

Raakt dit niet juist de essentie?
Het geeft vorm aan je leven en dus ook je werk.
Het is basis van authentiek leiderschap.
Het geeft richting. Voldoening ook, vanuit je diepste innerlijke drijfveren.

Makkelijk is het niet.

Het is wél de essentie van flow. Van moeiteloos presteren.
Je gebruikt je brein op een constructievere en creatievere manier. En dat levert heel wat op. Minder ego, meer essentie. Minder gedoe, meer kwaliteit. Je bent effectiever in minder tijd. Human excellence.

Stel je voor dat wij mensen die slag maken.

 

Human excellence

 

We leven niet langer naar onze instinctieve en emotionele impulsen, maar we leren ons brein op een hoger level te gebruiken. We ontwikkelen ons bewustzijn.

We komen losser van onze ego’s. Dat is voor iedereen prettig.
En we zetten ons potentieel optimaal in.

Wat gebeurt er als jij dit doet?

 

Je leeft op de toppen van je kunnen

 

Vitaal, in balans. Je gebruikt je invloed en positie om maatschappelijk verschil te maken. Met de mensen om je heen. Op een integere manier, vanuit zuivere drijfveren. Moeiteloos.

Human excellence pur sang.

Het leidt tot rust in je hoofd en hart, tot effectiviteit, ontspanning, vitaliteit, wijsheid, voldoening, humor, verbinding, visie.

 

Het maakt een waarlijk leider van je

 

En ondertussen zet je betekenisvolle resultaten neer, met je team(s). Dus zakelijk gezien is het ook een must.

Human excellence voor leiders.

Dat is mijn passie. Ik help ceo’s, directeuren, topprofessionals en leidinggevenden te excelleren. Niet door te pushen en hard te werken, maar vanuit flow.

‘The heart of human excellence often begins to beat when you discover a pursuit that absorbs you, frees you, challenges you, or gives you a sense of meaning, joy, or passion.’ Terry Orlick

De start: ten diepste weten wat je ambities zijn. De ambities waar je ‘van aan’ gaat. Ik kan je helpen om die ambities te realiseren. Voor jezelf en met je organisatie.

 

Hoe nu verder?

 

Een goede, volgende stap is dit blog volgen. Dat gaat makkelijker als je je abonneert. Je krijgt ideeën, ervaringsverhalen en tips direct in je inbox. En passant leer je me kennen.

En is de liefde over? Afmelden kan altijd.

Over de auteur

Mijn naam is Ellemiek Etman. Ik begeleid ceo’s, directeuren, topprofessionals, leidinggevenden om hun ambities te realiseren.  Intern en extern. Daarin beweeg ik telkens tussen doelgericht meters maken en feeling houden voor de flow van mensen en processen. De opdracht bepaalt de vorm, meestal werk ik in een combinatie van coaching, consulting, training en interimwerk. Meer over mij.