Op weg naar een nieuwe economie en maatschappij

De toekomst is nú.

De status quo wringt. Het klopt niet. Vanuit dat weten ben je op zoek naar andere manieren, vanuit een diepe inspiratie. Hoe authentieker je bent, hoe meer jouw licht kan stralen en hoe meer impact en voldoening je hebt. Ik noem dat: deep leadership.

Deep leaders zien een wereld die nog niet bestaat.
En ze zijn in staat er realiteit van te maken.

Ben jij hier aan het juiste adres?

Contactcgevens

Ellemiek Etman
info@ellemieketman.nl
06 1917 8116

Waarschijnlijk ben je een vooroploper en wil je zaken werkelijk aanpakken vanuit een diep innerlijk weten dat wat er nu is slechts een tussenstation is op weg naar iets dat beter klopt. Jouw anders zijn of anders denken zorgt voor wezenlijke impact, en geeft jou voldoening. Dat vraagt veel van je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je ziet dat echter niet als een probleem, maar juist als een enorme, leuke en leerzame impuls om je potentieel he-le-maal aan te spreken en samen met de mensen om je heen mooie dingen/ jouw visie te realsieren/ de uitdagingen van deze tijd op te pakken. Je kunt bij mij terecht voor:

Coaching & leadership

ontwikkelen en verbinden

In organisaties

van voelen naar handelen

Resonantiesessies

beschouwen & verrijken

Over Ellemiek

Mijn naam is Ellemiek Etman. Ik bied focus, reflectie en bewustzijn aan mensen op sleutelposities die verrijking zoeken en hun leiderschap van binnenuit willen verdiepen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum porta quam leo, ac efficitur ligula consectetur vitae. Ut hendrerit, leo eget facilisis venenatis, elit est faucibus libero, at consequat lorem orci sit amet libero. Aliquam scelerisque aliquam aliquet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum porta quam leo, ac efficitur ligula consectetur vitae. Ut hendrerit, leo eget facilisis venenatis, elit est faucibus

dr. André van Rossum

“Vooraf had ik twijfel over de effectiviteit van het organisatietraject met Ellemiek. Maar al snel bleek: ze wekt geen valse verwachtingen. Haar benadering is wezenlijk anders. Ze is helder, direct en confronterend in haar aanpak.”

dr. Remco Janssen, executive director

“Het voelde als falen, maar haar inzet in de organisatie geeft me informatie, scherpte en inzichten die ik anders niet gekregen zou hebben.”

Alma van Dijk, senior manager

“Ellemiek beheerst de kunst om je met een enkele opmerking of vraag op een andere manier naar iets te laten kijken”.

Ontvang je de nieuwsbrief al?