Voor organisaties in beweging

Veranderen is spannend. En zorgt voor ongemak, op veel verschillende manieren. Ongemak uit zich ook in (soms subtiele) signalen als klussen die blijven liggen, projecten die stroef gaan, programma’s die maar niet van de grond komen. Er wordt langs elkaar heen gepraat. Resultaten blijven achter bij de inzet. Mensen blijven hangen in een status quo waar je uit wil. Kortom, er zit een gat tussen hoe goed het zou kunnen gaan en hoe het werkelijk gaat. Dat verdient je club niet. Ik help je graag dat gat te dichten.

→ startpagina

denker
Workshop ‘Ongemak in transitie’

Speciaal voor dt’s, mt’s en (verander)teams die werken aan grote (toekomstige) thema’s geef ik de workshop Ongemak in transitie. De workshop is interactief, persoonlijk en gebaseerd op academische inzichten. Het leidt tot een nieuwe taal om zaken bespreekbaar te maken, tot verdieping en verbinding, tot verrijking in zelfkennis en tot meer psychologische en sociale veiligheid om eigenaarschap te nemen en je stem te laten horen.

organisaties
Interimwerk

Haal mij je organisatie in als je je organisatie ‘van binnenuit’ wilt versterken. Leiderschap, mensen, processen én systemen. Als je een betrouwbaar iemand zoekt die jou en je team(s) scherp houdt en loyaal is aan wat je ‘aan de buitenkant’ wilt neerzetten. Geen ja-knikker. Wel een integere meedenker en flexibele, gecommitteerde meewerker die visie, overzicht, implementatiekracht en organisatievermogen van mensen & processen aan je club toevoegt en jou werk uit handen neemt. Het beste zet je me op een project of club mensen met een afgekaderde opdracht. Ook ben ik op mijn plek waar mensen en inhoud verbonden moeten worden. 

Ellemiek is in staat in simpele bewoordingen, ondersteunt door prachtige handgebaren, de essentie bloot te leggen. Ze voelt loepzuiver aan wat er speelt in het team waarmee ze werkt. Die waarnemingen in het hier en nu, aangevuld met haar expertise en ervaring in het veld, dragen bij aan team-leren en individueel leren.

Warner Immink, Changekitchen

→ startpagina