Masterclass & workshops

De wereld is volop in beweging. Speelvelden verschuiven. Belangen veranderen. Maatschappelijke en sociale thema’s komen vol de organisatie binnen. In snel veranderende samenlevingen zijn het de lerende organisaties die relevant, innovatief en impactvol zijn. Leren is van cruciaal belang, maar niet vanzelfsprekend. Bestaande (denk)routines zijn hardnekkig en bieden geen oplossing voor de huidige vraagstukken in maatschappij en organisaties. Loslaten en veranderen is spannend, evenals onbekende terreinen verkennen.
In mijn masterclass en workshops bied ik een alternatief, een kijkje vooruit hoe je tijden van verandering constructief en proactief tegemoet kunt treden en buig ik het ongemak dat daarmee gepaard gaat om tot een betekenisvolle, transformerende kracht.
organisaties

Masterclass of lezing

Op interactieve wijze komen de relevante thema’s langs: maatschappelijke veranderingen, het veranderende speelveld, leiderschap, het ongemak opzoeken, het belang van cocreatie en wat deze tijd van je vraagt op persoonlijk vlak. De precieze invulling en accenten bepalen we samen.

denker

Workshops ‘De kracht van ongemak’

Ongemak is een poort naar die nieuwe wereld waar veel organisaties zich hard voor maken. Dus dat ongemak ga je maar liever aan. Maar hoe doe je dat? En hoe maak je het constructief?

Deze workshop van een of twee dagdelen is interactief, persoonlijk en gebaseerd op academische inzichten. Het leidt tot een nieuwe taal om zaken bespreekbaar te maken, tot verdieping en verbinding, tot verrijking van zelfkennis en tot meer psychologische en sociale veiligheid in teams.

Ellemiek is in staat in simpele bewoordingen, ondersteunt door prachtige handgebaren, de essentie bloot te leggen. Ze voelt loepzuiver aan wat er speelt in het team waarmee ze werkt. Die waarnemingen in het hier en nu, aangevuld met haar expertise en ervaring in het veld, dragen bij aan team-leren en individueel leren.

Warner Immink, Changekitchen

→ startpagina