Coaching

Iedere ervaring is een manier om meer over jezelf te leren. Om je vrijer te maken,  je potentieel te ontwikkelen en in te zetten. Mijn coaching raakt je existentie waardoor je zelf tot nieuwe inzichten komt, en tot keuzes en gedrag die perfect bij je passen. Het gaat om vragend denken en diepgaand voelen. Om de bereidheid je over jezelf te verwonderen en open te staan voor de inzichten die dat oplevert.

Ik help je vanuit liefde en met humor – en uiterst scherp op bullshitting – bij het wegwijs worden in een vraagstuk, in de exploratie van je eigen mogelijkheden. Dat kan vanuit een situatie die je bezighoudt, een negatieve ervaring of vanuit een sterk gevoelde ontwikkelwens.

Het heeft me verbaasd hoe snel ik resultaat zag. Ik heb hem weer; voel regie en zelfvertrouwen. Ik ben echt beter geworden in mijn werk.

Karin Stevens

Zo werkt het

Het is even wennen soms voor klanten of budgethouders, maar ik boek geen uurtje-factuurtje. Wat wel? Onbeperkte coaching tijdens een vaste periode. In de intake bespreken we diepgaand je vraag, we kijken wat je volgende stappen zijn en of ik je daarbij kan helpen.

Gaan we met elkaar in zee, dan bepalen we vooraf de periode. De minimale periode van begeleiding is vier maanden, het maximale is 12 maanden. Je (werkgever) betaalt vervolgens € 975 excl btw per maand, met een minimum van vier maanden. Na vier maanden wordt de maandelijkse bijdrage verlaagd naar € 750 excl btw per maand. De ervaring leert dat je me dan weliswaar nog goed kunt bevragen, maar dat het minder vaak nodig is. De factuur wordt vooraf toegestuurd.

Waarom per maand, en niet per sessie?

Coaching bij mij betekent dat we alles uit de kast halen om jou bij je vraag te helpen, én in jouw tempo. De ene keer concreet aan de slag, de andere keer met meer tijd voor reflectie. Tijdens jouw coachtraject krijg je onbeperkte coaching. Waar je bij andere coaches moet wachten tot de volgende sessie, kun je bij mij direct terecht als een inzicht of vraag zich aandient. Het hoeft dus niet allemaal in die ene sessie te gebeuren, en dat geeft rust én verdieping. We kunnen het ijzer smeden op het moment dat het het heetst is.

Hoe gaat dat met de sessies?

We starten met een uitgebreide, diepgaande kickoff sessie van twee uur. Hierin gaan we dieper op je vraag in, en zet je de eerste stappen. Daarna heb je iedere maand minimaal één sessie op locatie. Tussendoor kun je opdrachten ontvangen, en je krijgt ook gericht toegang tot de online academy. Op deze manier kun je ook buiten de sessies om met jouw vraag aan de slag. Ik lever maatwerk en kijk dan ook altijd wat ondersteunend is aan jouw ontwikkeling.

Loop je vast, wil je iets delen of is er op een ander moment behoefte aan contact, dan laat je dat even weten en plannen we op korte termijn een extra sessie in. Een online of telefonische sessie lukt vaak nog dezelfde dag.

Hoe onbeperkt is ‘onbeperkte coaching’?

Onbeperkt is onbeperkt mits het jouw proces dient. Je bent en blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling. Waar ik daarbij kan helpen, doe ik dat. In principe tijdens werktijden maar het komt ook wel eens voor dat een zaterdagochtendwandeling beter past, of ’s avonds bellen na een indringende meeting. Tot nu toe heb ik daar met iedere klant een modus in gevonden.

Dus, wat krijg ik nou precies?

Geen uurtje-factuurtje. In plaats daarvan krijg je alle aandacht en tools om verder te komen met jouw vragen. Dan doen we door:

  • een uitgebreide, diepgaande kickoff van twee uur
  • minimaal een sessie per maand
  • onbeperkte coaching tussendoor
  • opdrachten en/of online academy op maat
  • gedurende een vaste periode van minimaal vier maanden, af te spreken in de intake
En als ik geen behoefte heb aan minimaal vier maanden begeleiding?

Incidenteel bied ik klanten de mogelijkheid van een ultrakort traject van een maand. Deelname is alleen mogelijk bij specifieke vragen die op korte termijn zijn te beantwoorden. Ook kun je van dit traject gebruik maken bij wijze van retraite of als reflectieruimte in een veeleisende periode. Mail me even als je interesse hebt voor dit ultrakorte traject.

Voor de coaching van minimaal vier maanden kun je hieronder een intake plannen.

Knap hoe ze het doet; ze ziet in een keer je potentieel en weet je ook te laten ervaren hoe je er zelf kan komen.

Eline de Mik

Waarom bij mij?

Coachen is out-focused zijn, voor de coach dan. Ik sluit volledig aan bij jouw verhaal en energie en fileer ondertussen de stukken die je niet (meer) behulpzaam zijn. Maar ik ga verder.

Ik tune in, van nature. Ik zie jou. Je essentie, je potentieel, wat er in de weg zit én hoe je het kunt verzilveren.

Hoe groot je droom ook is, ik kan je volgen. Hoe klein of onzeker je jezelf ook voelt, ik voel je kracht. Ik breng je in contact met wie je werkelijk bent. En zo lossen we je coachvraag op. Zodat je voldaan, met visie en richting verder kunt.

Afgelopen 15 jaar heb ik met veel verschillende mensen binnen, maar ook buiten de publieke sector gewerkt aan hun bewustzijnsontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Via groepsprogramma’s, 1:1 coaching en in teamontwikkel-trajecten.

Kan ik ook iets voor jou betekenen? Meld je dan aan voor de intake om met je mee te denken. I’m on a heartfelt mission om mensen als jij verder te helpen.

Ik gun iedereen een Ellemiek. Ze brengt je niet zozeer uit je comfortzone, maar eigenlijk vooral ín je comfortzone. Maar dan wel op een dieper level. Naar je eigen kern. Naar flow.

Marieke Hoekstra

Ik meld me aan voor de intake

4 + 6 =